4 stappen om van karton een doe-het-zelf-t-shirtmap te maken

Ooit een T-shirt tot in de perfectie opgevouwen gezien en dacht dat het de waarde van het shirt verhoogde? T-shirts vouwen is een geweldige manier om de waarde van uw bestellingen te verhogen. Door shirts te vouwen, kunt u een verpakking op maat maken en klanten verbazen door een kleine stap in uw proces toe te voegen. Een T-shirtmap vouwt niet alleen snel T-shirts volgens industriestandaardspecificaties, maar het is ook een betaalbare optie om uw proces te stroomlijnen. Wil je er zelf een maken? Hier is hoe.

EEN DIY T-SHIRTMAP MAKEN

U kunt een kopen T-shirt map, maar er zelf een maken is eenvoudig. Het enige dat je nodig hebt, is een stuk karton dat groot genoeg is om overhemden voor volwassenen te vouwen – ongeveer 9″-12″. Pak een scherp mes en wat sterke tape, en je bent klaar om te beginnen met bouwen.

STAP VOOR STAP PROCES:

Hier is een stapsgewijze handleiding voor het maken van een doe-het-zelf T-shirtmap:

 1. Trek verticale lijnen in het karton zodat het in drie gelijke delen is.
 2. Maak een snede aan de onderkant van deze drie gelijke delen en stop ongeveer ⅔ van het karton. Dit verdeelt het karton in drie delen en creëert het vouwgedeelte.
 3. Buig in het middelste gedeelte het karton dubbel op zichzelf. Dit deel vouwt de onderkant van het shirt. Je kunt ook halverwege afknippen en weer vastmaken met tape om het vouwen gemakkelijker te maken.
 4. Buig de twee buitenste delen over het middelste deel om de laatste vouw te maken. Net als voorheen kun je ze ook uit elkaar knippen en weer vastmaken met plakband.

een opgevouwen t-shirt zit op een kartonnen map

Daar heb je het! Een doe-het-zelf T-shirt map gemaakt met items die je al in je winkel had liggen. Nu je de map hebt gemaakt, is het tijd om wat T-shirts te vouwen.

HOE TE GEBRUIKEN:

Dus hoe gebruik je de T-shirtmap? Het proces is uiterst eenvoudig. Hier is hoe:

 1. Plaats de geopende overhemdenmap op een gemakkelijk toegankelijke tafel of toonbank.
 2. Leg het shirt met de voorkant naar beneden op de map. De bovenkant van het shirt moet de bovenkant van de T-shirtmap raken.
 3. Vouw de onderkant van het shirt omhoog en zorg ervoor dat de vouw op één lijn ligt met de onderkant van de map.
 4. Draai het linkerpaneel naar het midden en dan terug.
 5. Herhaal de bovenstaande stap voor het rechterpaneel en nogmaals voor het linkerpaneel.
 6. Klap het onderpaneel omhoog en vervolgens terug naar de oorspronkelijke positie.
 7. Je overhemd is nu opgevouwen en klaar om verpakt te worden!

een man die een hemd vouwt

Bewaar die kartonnen dozen en verander ze in een T-shirt map voor jou, je vrienden, je klanten en iedereen. Met slechts een beetje tijd en het juiste formaat karton, kun je een zelfgemaakte T-shirtmap maken die net zo goed werkt als het echte werk.

creatSource link

Petitrouge.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart