6 stappen in het Riley Hopkins-productieproces

Allemaal Riley Hopkins persen en apparatuur worden vervaardigd door een team van ervaren ingenieurs in de VS. Dit is geweldig voor klanten, omdat het de kwaliteitsnormen hoog houdt, snelle verzending biedt en drukkers een geweldige klantenservice biedt.

Heb je je ooit afgevraagd hoe een Riley Hopkins-pers wordt gemaakt? Chris Drury, Director of Manufacturing and Distribution, geeft een kijkje achter de schermen van de making of a Riley Hopkins 300 6×4.

STAP 1: CNC LASER CUTTER

Alles in de machinewerkplaats begint met vlakstaal. Het stuk staal wordt naar de CNC (Computer Numerical Controlled) lasersnijder gebracht, waar de onderdelen van de pers worden gemaakt. De CNC-lasersnijder kan deze cruciale onderdelen elke keer op dezelfde manier maken. Vandaag snijdt de machine scharnierzakken voor de Riley 300. De snijkwaliteit is bijna perfect en alle onderdelen zijn uniform.

VERWANT: WAAROM RILEY HOPKINS ZEEFDRUKPERSEN LOKAAL WORDEN VERVAARDIGD

STAP 2: DRUK OP BREAK

Van de lasersnijder gaan de staalstukken naar de lasafdeling of naar de kantpers. Een kantpers is een CNC-machine die staal, aluminium en roestvrij staal kan vormen alsof het een stuk papier is.

Om te beginnen buigt de operator James een onderdeel en kalibreert de hoeken met behulp van een gradenboog. Alle bochten moeten 90° zijn. Het verkrijgen van de juiste specificaties kan een aantal aanpassingen vergen.

Als alles eenmaal in orde is, kan James het in een hogere versnelling trappen en stuk na stuk met dezelfde precisie uitschakelen.

STAP 3: LASSEN

Nadat de scharnierzak in vorm is gebogen, gaat hij naar het lascentrum, waar een team van deskundige lassers alles samenbrengt. Lasser David maakt een 6×4 kleurenwiel met behulp van de scharnierklemmen die we hebben gevolgd.

ROBOTISCH LASSEN

Robotlassers kunnen ongeveer drie keer zo snel werken als menselijke lassers. Maak je geen zorgen, deze robot is vriendelijk. Deze robot heeft zelfs een naam: Roberto. Geen vijandige overnames hier!

Esmerelda zet Roberto aan om een ​​onderdeel te maken en gaat vervolgens naar haar lascel om zelf wat te lassen. Het lascentrum draait als een geoliede machine met behulp van een robotlasser en enkele menselijke lasmachines.

STAP 4: CNC BEWERKEN

Dit stukje technologie is nieuw voor de Riley Hopkins productielijn in 2022. Het maakt gebruik van Computer Numerical Controls (CNC) om steeds dezelfde onderdelen te maken. Deze machine werkt net als de lasersnijder. Het maakt nauwkeurige sneden en gebruikt vloeibaar koelmiddel om de snijgereedschappen langer mee te laten gaan. Dit proces verwijdert ook metaalspanen uit het snijgebied.

Alles wat verticale bewerking vereist, komt door deze machine. Meestal zijn dit onderdelen gemaakt van knuppelaluminium, zoals de registratiepoort op de 300.

VERWANT: HOE RILEY HOPKINS ZEEFDRUKAPPARATUUR ONTWIKKELT IN VOORDEEL VAN PRINTERS

STAP 5: MONTAGE

Nu alle onderdelen zijn gemaakt, is het tijd voor de montage. De montageruimte is klein voor maximale efficiëntie. Maria monteert de Riley Hopkins 300 we hebben elke printkop met de hand gevolgd en geïnstalleerd.

Elke Riley Hopkins-pers wordt één voor één gebouwd voor kwaliteitscontrole. Elk klein detail is gekalibreerd voor klanten. Wanneer printers een druk ophet is gemakkelijk te monteren en klaar om te rommelen.

STAP 6: VERPAKKEN & VERZENDING

Zodra een pers is geassembleerd en de kwaliteitscontroles heeft doorstaan, wordt deze in houten kisten verpakt en klaar voor verzending. Hoewel Riley Hopkins persen worden één voor één gebouwd, ze worden op voorraad gehouden voor snelle verzending, zodat printers het pedaal op het metaal kunnen zetten.

Een man in een wit overhemd wijst naar een muur van Riley Hopkins-persen

Een kijkje achter de schermen is een geweldige manier om te zien hoe Riley Hopkins-persen worden gebouwd. Elke pers wordt met de hand gebouwd om ervoor te zorgen dat de printer de best mogelijke apparatuur krijgt en van start kan gaan.

creatSource link

Petitrouge.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart