Opslagruimte op uw Mac maximaliseren: dingen die u moet doen

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0


Beoordeling: 4,5 van de 5.

Terwijl u naadloos op uw computer probeert te werken, kan het zijn dat u zich meerdere keren geïrriteerd voelde door de constante melding van volledige opslag. Mogelijk hebt u ook veel gegevens verwijderd, maar het mocht niet baten. Als u zich in een dergelijke positie bevindt, dan voelen wij u. Dit artikel is bedoeld om u te helpen met enkele ideeën die u kunt uitvoeren om de opslagruimte op uw Mac-pc te beheren en te maximaliseren.

Verwijder de prullenbakbestanden

Terwijl u werkt en nieuwe pagina’s en bestanden downloadt, zijn er enkele prullenbakbestanden die steeds aan uw opslag worden toegevoegd, waardoor de efficiëntie van uw computer afneemt. En omdat ze geen actieve functies hebben, kunt u ze gemakkelijk verwijderen.

Het enige dat u hoeft te doen, is naar het Apple-menu, en klik vervolgens op Opslag en dan Beheer.

Apple-opslag

In dit stadium zou u de aanbevelingen op het scherm moeten kunnen zien, en dan is het aan u om dit te doen beheer de opslagruimte Op je eigen manier.

App-aanbevelingen in mac

Voor extra geheugen kunt u ook overwegen caches en logboeken te verwijderen die niet langer nodig zijn, samen met tijdelijke databasebestanden, onderbroken downloads en app-updates, en nog veel meer van dergelijke onderbroken programma’s.

Zip ongebruikte programma’s en applicaties

Vaak zijn er situaties waarin u niet veel applicaties en software gebruikt. In die lange periode dat ze niet worden gebruikt, lijkt het misschien zinloos om ze in de buurt te hebben, maar er kan ook iets zijn dat u misschien niet permanent wilt verwijderen.

Wanneer u ruimte probeert te vinden om te gebruiken, kan dergelijke opslag vervelend lijken. De oplossing voor dit soort problemen is om dergelijke bestanden te zippen. Jij kan klik hier voor meer informatie hierover. En niet dat, met zippen kunt u ook grotere bestanden gemakkelijk en veel snel verzenden en ontvangen zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de gedeelde gegevens.

Deze methode is handig wanneer u bestanden op uw Mac of op een externe harde schijf wilt comprimeren.

Gebruik Cloud Storage

Veel media, documenten en bestanden die u niet dagelijks hoeft te gebruiken, kunnen in de cloud worden opgeslagen. Toegang verkrijgen uw iCloud helpt u toegang te krijgen tot de bestanden die u onlangs hebt geopend, zodat uw werk zonder problemen doorgaat als u zelfs maar offline werkt.

Meestal nemen foto’s, video’s en berichten veel onnodige ruimte in op de computer, waardoor uw Mac soms achterblijft.

Dit is dus een uitstekende manier om alle dingen op een zeer veilige en beveiligde manier op afstand op te slaan, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat de bestanden na verloop van tijd worden verwijderd of beschadigd.

De laatste woorden

Hoe meer u werkt, hoe meer u de noodzaak ontdekt om over de nieuwste software en programma’s op de markt te beschikken. De ruimtebeperkingen in uw systeem mogen u echter niet tegenhouden. We hopen dus dat u met de hier besproken tactieken uw Mac-ruimte kunt optimaliseren volgens uw vereisten. We wensen je veel succes!

Lees ook:

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare