Weekend van vrijdag 15 tot zondag 17 februari 2019
Menu van de chef op vrijdag 08 en 15 februari
Gastronomisch Valentijns menu formule all-in op zaterdag 09 en 16 februari
Valentijnsmenu
Liefdes aperitief ‘Petit-Rouge’ en een liefdessnoepje
******
Samenspel van coquilles en scampi’s met frambozen vinaigrette
******
Heldere bouillon van garnalen met tapijtschelpjes ‘Oosters getint’
******
Gegrilde ‘King-krab’ met tomaat en basilicum
******
Gebakken ‘liefdes-Skrei’ met oesterzwammen, kokkels, tuinkruiden en
blanke boter saus, aardappelmousseline
******
Dessert ‘Grand-Amour’
*******
Mokka met versnapering
Standaardprijs : €148,00 per persoon voor één overnachting
met een gastronomisch diner op zaterdagavond
Standaardprijs : €208,00 per persoon voor twee overnachtingen
in half pension met een gastronomisch diner op zaterdagavond
Als lid van de Voorzorg Limburg kan u een tussenkomst van 15 procent op uw factuur innen bij een loket in de buurt. Meer informatie vindt u op www.devoorzorg.be of bij een medewerker van de Voorzorg Limburg
Niet cumuleerbaar met andere kortingen.
Supplement voor een éénpersoonskamer, kamer met zeezicht en/of parking
Petit Rouge – Zeedijk 127 – 8370 Blankenberge
Reservaties : 050/43.50.43