Lunchvoorstellen – Petit Rouge
Lunch | Prijs (in euro) |
Duet van heerlijke dagsoep en een frisse salade van gebakken kippenreepjes en yoghurtdressing met fijne kruiden | 12 |
Duet van heerlijke dagsoep en een pasta met scampi’s en seizoensgroentjes | 12 |
Duet van heerlijke dagsoep en een rijke groentenschotel met vegetarische quornblokjes | 12 |
***********
Prijs (in euro) | |
Buffet met assortiment charcuterie en rauwkost, verschillende broodsoorten, soep, koffie en water | 14 |
Koude schotel met vis en vlees, brood of frietjes | 16 |
Koud buffet met verschillende vlees- en visgerechten, 4 soorten rauwkost en sausjes (minimum voor 20 personen) | 18 p.p. |
Buffet nr 1
- Soep van de dag
- 4 soorten rauwkost en sausjes
- Tomaat garnaal
- Gestoomde zalmfilet ‘Belle Vue’
- Gerookte heilbot en makreel
- Tongrolletjes met een kruidensausje
- Gevulde eitjes
- Streekpastei in korstdeeg
- Varkensgebraad
- Hamrolletje met asperges
- Kaasschotel en nagerechtenbuffet
Buffet nr 2
- Soep van de dag
- 4 soorten rauwkost en sausjes
- Tomaat met tonijn
- Gemarineerde zalm
- Gerookte sprotfilet en warmgerookte zalm
- Tongrolletjes met een kruidensausje
- Gevulde eitjes
- Parmaham met meloen
- Roastbeef
- Kippenboutjes met Thaise saus
- Kaasschotel en nagerechtenbuffet
Lunch menu
(één menu per groep)
1 gang (enkel hoofdgerecht - keuze uit onderstaande lijst) | 13 euro p.p. |
2 gangen (voorgerecht en hoofdschotel of hoofdschotel en nagerecht – keuze uit onderstaande lijst) |
16 euro p.p. |
3 gangen (voor-, hoofd- en nagerecht – keuze uit onderstaande lijst) | 19 euro p.p. |
Voorgerechten
- Rundscarpaccio
- Slaatje van Blankenbergse visser
- Slaatje van lauwe geitenkaas met frambozendressing
- Pastasalade met rivierkreeftjes en spekreepjes
- Vispastei van coquille en kervel met een limoensausje
- Tomatensoep met Maredsouskaas
- Mergpompoensoep met groentensnippers
Vlees
- Steak met groene pepersaus, tuinkers en frietjes
- Gebakken kippenfilet met een witloofsausje, oventomaat en kroketten
- Italiaanse gehaktballetjes op de wijze van osso bucco, tagliatelli met pesto
- Lamskroontje met seizoensgroentjes, rozemarijnsaus en aardappelgratin
Vis
- Duo van Noordzeevis met een Normandische saus, broccoli en hertoginne aardappelen
- Kabeljauwfilet ‘Petit Rouge’ op een bedje van spinazie en boterbintjes
- Gebakken zalmfilet met een zachte saffraansaus, groetenratatouille en paëllarijst
- Schartongfilet met een saus van schelpjes uit Bretagne en fijne groentjes, hertoginne aardappelen
- Duo van gebakjes
- Verse fruitsalade
- De enige echte ‘Dame Blanche’
- Chocolademousse van bittere chocolade
- Koffieparfait
Buffet
Uitgebreid koud en warm buffet met kazen en nagerechten (minimum voor 20 personen) |
26 euro p.p. |
Buffet nr 1
- Soep van de dag
- Koude gerechten
- 4 soorten rauwkost en sausjes
- Tomaat garnaal
- Gestoomde zalmfilet ‘Belle Vue’
- Gerookte heilbot en makreel
- Tongrolletjes met een kruidensausje
- Gevulde eitjes
- Streekpastei in korstdeeg
- Varkensgebraad
- Hamrolletje met asperges
- Kipfilet met champignonsaus
- Kabeljauwfilet met een sausje met fijne groenten
- 1 Aardappelbereiding
- Kaasschotel en nagerechtenbuffet
Buffet nr 2
- Soep van de dag
- Koude gerechten
- 4 soorten rauwkost en sausjes
- Tomaat met tonijn
- Gemarineerde zalm
- Gerookte sprotfilet en warmgekookte zalm
- Tongrolletjes met een kruidensausje
- Gevulde eitjes
- Parma ham met meloen
- Roastbeef
- Kippenboutjes met Thaise saus
Warme gerechten
- Tongrolletjes op Blankenbergse wijze
- Kalkoentournedos met dragonsaus
- 1 Aardappelbereiding
- Kaasschotel en nagerechtenbuffet
Gastronomische menu's
Vanaf 31 euro p.p.
Menu nr 1- Kleine hapjes volgens marktaanbod
- Italiaanse roquettesalade met Bresaola en ricotta
- Soepje van seizoensgroentjes en boursinkaas
- Kalfsmedaillon met een groententorentje, sherry roomsaus en spekaardappelen
- Parfait van speculoos en amaretto
- Kleine hapjes volgens marktaanbod
- Drie bereidingen van zalm met een zacht mierikswortelsausje
- Kruidig mosselsoepje
- Lamskroontje met rozemarijnsaus, op een bedje van smeuïge stoemp van jonge groenten
- Chocoladefantasie
- Kleine hapjes volgens marktaanbod
- Tartaar van rode tonijn met een pittige wasbi dressing
- Waterkerssoepje met rivierkreeftjes
- Varkenshaasje in een jasje van prosciutto, witlof en aardappeltaartje
- Mousse van mascarpone en peperkoek
Vanaf 37 euro p.p.
Menu nr 1
- Fijnproevershapje
- Snoepje van gerookte zalm met dille parfum
- Spiesje van coquille met een coulis van grijze garnalen
- Tasje met consommé en een fijne groentenbrunoise
- Grietfilet met blanke botersaus op een bedje van Parijse champignons en ‘robuchon’ aardappelen
- Chocoladecreatie met sinaasappel
- Fijnproevershapje
- Degustatie van gerookte rivierpaling en zure room met roomse kervel
- Lauw half gevuld kwarteltje met truffelaroma
- Bisque van Zeebrugse garnalen
- Runderfilet met een sausje van Medocwijn, groentenboeket en aardappelgratin
- ‘Petite parade’ assortiment van diverse zoetigheden
Aperitiefhapjes ‘Petit Rouge’
Prijs p.p | |
Assortiment hapjes naar keuze van de chef 3 stuks (1 warm en 2 koude hapjes) | 5 |
Assortiment hapjes naar keuze van de chef 5 stuks (2 warme en 3 koude hapjes) | 7 |
Aperitiefhapje naar eigen keuze | 1.70 per stuk |
Koude hapjes
- Parmaham met een coulis van Cavaillon
- Gerookte zalm met gemberdressing
- Eendemousse met portoparels
- Carpaccio van rundvlees
- Bresaola met ricottakaas
- Klein tomaatje met garnalen
- Spinkrab met mierikswortel
- Gerookte paling met een bloemkoolmousse
- Mini pizza
- Mini quiche
- Kippenboutje met zoetzure saus
- Scampi ‘Petit Rouge’
- Mini garnaalkroketjes
- Paling met tomaat en dragon
Alle menu’s zijn te bekomen met aangepaste drank formule
Formule | Prijs in euro |
1. Water en koffie tijdens de maaltijd | 6.50 |
2. Water, frisdrank, huiswijn wit en rood en koffie tijdens de maaltijd | 14 |
3. Aperitief 'Petit Rouge', geselecteerde wijnen, frisdrank, bier en koffie tijdens de maaltijd | 18.50 |