Weekend van vrijdag 12 tot zondag 14 april 2019
Weekend van vrijdag 26 tot zondag 28 april 2019
Weekend van vrijdag 10 tot zondag 12 mei 2019
Weekend van vrijdag 24 tot zondag 26 mei 2019
Menu van de chef op vrijdag 12 en 26 april, 10 en 24 mei
Gastronomisch formule all-in op zaterdag 13 en 27 april,
11 en 25 mei
Aspergedegustatie
Aperitief ‘Petit-Rouge’ met een wachtbordje uit de regio Mechelen
******
Compositie van Mechelse asperges, schorseneren krullen,
gerookte kip en truffelvinaigrette
******
Cappuccino van asperges met zalmsnippers en Romeinse kervel
******
Asperges met currymousseline en grijze garnalen
******
Lamskroontje met kruidenkorst en asperge symphonie
oude Porto saus en gratin Dauphinoise
******
Cheese cake New-York
******
Mokka met versnapering
Standaardprijs : €148.00 per persoon voor één overnachting met
een gastronomisch diner op zaterdagavond
Standaardprijs : €208.00 per persoon voor twee overnachtingen in
half pension met een gastronomisch diner op zaterdagavond
Als lid van de Voorzorg Limburg kan u een tussenkomst van 15 procent
op uw factuur innen bij een loket in de buurt. Meer informatie vindt u op www.devoorzorg.be of bij een medewerker van de Voorzorg Limburg
Niet cumuleerbaar met andere kortingen.
Supplement voor een éénpersoonskamer, kamer met zeezicht en/of parking
Petit Rouge – Zeedijk 127 – 8370 Blankenberge
Reservaties : 050/43.50.43